Review Rempit Ebay Version 2 Karya Sifu Saiful Nizam

14.6.12 2 comments
Salam hormat kepada pembaca sekalian, hari ni aku nak tunjukkan kepada anda satu panduan yang sangat HOT sekarang pada ketika ini iaitu Rempit Ebay Version 2. Untuk pengetahuan anda, panduan ini telah dihasilkan oleh sifu ebay Malaysia iaitu Sifu Saiful Nizam.
Sebelum tu, anda tonton video pelancaran Rempit Ebay Version 2 ini

Sebelum ini, Sifu Saiful juga pernah mengeluarkan panduan Rempit Ebay Ebook yang mendapat jualan yang sangat memberangsangkan sebelum terhasilnya panduan edisi kedua beliau tersebut.


Apa yang paling mengejutkan adalah Sifu Saiful juga beritahu beliau dengan mudah dapat rembat duit dari Ebay hingga Rm11K sehari!


Dibawah aku tunjukkan ulasan daripada pakar ebay Malaysia iaitu Tuan Noorizam Shah.


"Noorizam Shah satu nama yang tidak asing lagi di kalangan ebayer Malaysia. Beliau adalah seorang usahawan internet dan usahawan eBay. Merupakan salah seorang anak melayu yang mendapat title "eBay Education Speciliast".

Pertama sekali, ebook ini adalah versi terbaik yang dihasilkan oleh Sifu Saiful Nizam selain Rempit eBay Versi 1. Secara peribadi, belum ada lagi ebook, DVD, Personal Coaching dan seminar yang dedahkan tips-tips penting dalam REV2 ini. Diharap tak adalah orang dedahkan tips ini dalam mana-mana seminar atau personal coaching sebab bagi saya ini adalah teknik peribadi beliau yang harus dihormati."

Diatas merupakan serba sedikit ulasan daripada Tuan Noorizam. Jika anda masih belum berpuas hati dengan ulasan tersebut, anda boleh pergi ke laman ini untuk lihat ulasan daripada pakar ebay yang lain.

Anda berminat tak untuk buat duit melalui ebay? Jika ya, Klik sini untuk dapatkan panduan ebay ini.


PS: Cepat dapatkan panduan ini sebelum tawaran  ditamatkan atau harga produk dinaikkan dengan lebih mahal!

2 comments:

Post a Comment

jangan malu segan untuk komen ye. :)

 

©Copyright 2011 1 Usahawan Malaysia | TNB